opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Utrecht

Welkom op Magic Truffle Express! Ben je op zoek naar de enige echte Mexicana Truffels in Utrecht? Zoek niet verder! De Mexicana magic truffels behoren tot de absolute toppers in ons assortiment, en met goede reden! Deze specifieke sclerotia wordt gevormd door de originele heilige paddenstoel uit Oaxaca (Mexico), die in 1958 ontdekt werd door de mycoloog R. Gordon Wasson en bestudeerd door Albert Hofmann - de ontdekker van LSD. En vandaag de dag eet jij ze gewoon thuis in Utrecht!

Mexicana Magic Truffels gratis bezorgd in Utrecht

Heb je zin in een psychedelische trip in Utrecht? Dan is de Mexicana Magic Truffel in Utrecht precies wat je nodig hebt! Deze variant wordt over het algemeen beschouwd als een wat mildere variant. Met andere woorden: de effecten die je ervan krijgt zijn rustiger dan de 'krachtigere' Hollandia magic truffels. En het mooiste van allemaal? Wij bezorgen deze Mexicaanse truffels gewoon bij jou thuis in Utrecht! Helemaal gratis en voor niets. Daarnaast zijn we óók nog eens de snelste truffel leverancier van Nederland. Kortom: na het bestellen geniet je binnen no-time van deze Mexicana truffels bij jou in Utrecht.

Naast de Mexicana magische truffels hebben we overigens nog veel meer soorten in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste soorten! Kortom: magic truffles liefhebbers zitten hier op Magic Truffle Express helemaal goed. Een groot assortiment, gratis verzending én razendsnelle levering? Dat vind je nergens!

Mexicana Truffles Utrecht

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Utrecht is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Utrecht is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Ben je benieuwd geraakt naar al onze magic truffels die we gratis verzenden naar Utrecht? Neem dan snel eens een kijkje in ons grote assortiment Magic Truffels. We weten zeker dat er een soort tussen zit die perfect bij je past.