opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Microdosing Packs

Denk je aan het microdoseren van magic truffels? Je bent niet alleen! Steeds meer mensen nemen kleine doses truffels om zo niet te trippen, maar wél te genieten van de vele voordelen die het kan bieden. Wie op zoek is naar een meer specifieke definitie van microdosering: microdosing is een handeling waarbij psychedelica worden ingenomen ónder de drempelhoeveelheden. Populaire middelen om te microdoseren zijn onder andere paddo’s, LSD en magic truffels. De eerste is echter moeilijker te doseren vanwege de verschillende groottes én typen, en de tweede is illegaal. Veel mensen komen uiteindelijk uit bij magic truffles - die exact dezelfde werkzame stoffen bevat als paddo’s. Daarnaast zijn ze ook nog eens legaal - je kunt ze hier op Magic Truffle Express in alle vormen kopen!

Resultaat:1
Resultaat:1

Hoe Magic Truffels microdoseren? Een complete gids voor microdosing magic truffles!

De kans is groot dat als je hier op Magic Truffle Express bent beland, je op zijn minst een idee hebt van wat magic truffels zijn. Magic truffels worden ook wel de psilocybine truffels genoemd. Een vraag die vaak gesteld wordt, is: ‘Zijn magic truffels drugs’? Het antwoord is: ja, maar wel een legale drugs. Het valt onder de zogenaamde smart-drugs, en is een psychoactieve schimmel die psychedelische moleculen bevat zoals psilocybine en psilocine. Het is een deel van het ondergrondse netwerk (mycelium) dat paddo's zelf aanmaken. In principe behoren magic truffles, eigenlijk sclerotia genoemd, dus hetzelfde organisme als een paddenstoel. De psilocybine- en psilocine-stoffen die erin zitten is wat de truffels magisch maakt. Ze hebben psychoactieve eigenschappen, wat precies de reden is dat er zoveel vraag is naar magic truffels en microdosing.  

Wat doen deze psychoactieve stoffen? 

Deze psychoactieve stoffen stimuleren verschillende delen van de hersenen. Dit zorgt vervolgens weer voor een reeks aan verschillende effecten. Mensen die weleens een truffel-trip hebben meegemaakt met een hoge doses, weten dat de effecten overweldigend kunnen zijn. De waarneming van de realiteit verandert en je kunt er bijvoorbeeld van gaan hallucineren. Wanneer magic truffels worden gemicrodoseerd, zijn er ook verschillende effecten die kunnen optreden. 

Hoewel geen van onderstaande nog wetenschappelijk is vastgesteld, rapporteren sommige gebruikers bijvoorbeeld een toename van focus, het tonen van meer initiatief en een boost van creativiteit. Uit diverse anekdotes blijkt vooral mensen die vaak om moeten gaan met stressvolle situaties beginnen te microdoseren met magic truffels. Sommige mensen melden ook dat truffels door deze praktijk van microdosering (het nemen van kleine en berekende hoeveelheden psychoactieve stoffen) hen hebben geholpen hun zintuigen te verhogen en spiritueel meer zelfbewust te worden van zichzelf. 

Magic truffles en Silicon Valley

Als er één plek op de wereld bekend staat om microdosing, dan is het wel Silicon Valley. In deze regio zijn ontzettend veel technologiebedrijven gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan eBay, Facebook, Google, Intel, Netflix en ga zo maar door. Silicon Valley heeft veel te danken en te aan microdosing. Veel van de technische genieën zetten het microdoseren van psychedelica in om ideeën te bedenken, te blijven innoveren en uiteindelijk: er veel geld mee te verdienen.  Volgens een aantal vooraanstaande medewerkers in Silicon Valley kun je psychoactieve stoffen gebruiken als je het simpelweg beter wilt doen en een innovatief idee tot leven wilt brengen. Het helpt hen actief, opmerkzaam en gefocust te blijven en nieuwe ideeën voor startups te ontwikkelen. De trend van het microdoseren van psychedelica is inmiddels over de hele wereld populair aan het worden. 

Hoe kun je magic truffels microdoseren?

Het belangrijkste element waar je je zorgen over moet maken als je met microdosering begint, is het binnen krijgen van de juiste dosis. De reden dat veel mensen beginnen is het helpen bij het verkrijgen een beter humeur, het vergroten van de focus en andere soortgelijke voordelen, maar de effecten zijn niet zo significant als je denkt. Simpeler gezegd: je zult van het microdoseren écht niet plots een soort Einstein worden, maar het helpt je wel het beste uit jezelf te halen. En dat is héél wat waard.

Veel magic truffels - waaronder op Magic Truffle Express - worden verpakt in verpakkingen van 15 gram. Dit is een vrij hoge dosis en is bedoeld voor het verkrijgen van een serieuze psychedelische trip. Dat is waarom we hier op Magic Truffle Express ook handige truffels micrdoseren packs verkopen. Om het microdoseren gemakkelijker te maken, kun je ervan uitgaan dat 1 gram magic truffel ongeveer 0,75-1,75 mg psilocybine (het psychoactief element) bevat. En om het nóg makkelijker te maken, gebruik je dus onze microdosing packs. Deze packs bevatten handige blisterverpakkingen met porties van 1 gram - de hoeveelheid die voor de meeste mensen perfect geschikt lijkt te zijn om te microdoseren. 

Is dit de allereerste keer dat je begint met microdoseren? Neem dan nooit in één keer meer dan 1 gram. Begin langzaam, en als je denkt dat je het nodig hebt, kun je altijd het volgende inname-moment iets meer nemen. We raden ook af om een voorraad microdosering aan te schaffen. Kijk voor bestelling eerst naar het schema waarin de truffels worden genomen. De truffels die wij verzenden zijn zeker 1 maand houdbaar. Bestel dan ook maar 1 strip van maximaal 12 per keer om zeker te kunnen garanderen dat de truffels vers blijven. 

Hoe vaak moet je magic truffels microdoseren?

De belangrijkste routine om psilocybine in je lichaam op te nemen, is door het 's ochtends vroeg in te nemen. Op deze manier houden de effecten de hele dag aan en is de kans groot dat het je slaap niet verstoort. Neem de microdosis de eerste dag en sla de twee opeenvolgende dagen over; neem het daarna opnieuw in op dag 4. Je zult de effecten op je lichaam en geest kunnen ervaren. Aangeraden wordt een dagboek bij te houden. Schrijf hierin op hoe je je voelt en welke effecten je opmerkt. Dit helpt je bij te houden welke dosering voor jou perfect werkt, en of je misschien wat extra of juist minder moet innemen. 

Als u het voor de eerste keer probeert, is het essentieel dat je een dag vrij neemt van je werk en probeert thuis te blijven, zodat je zorgvuldig de effecten op uw lichaam kunt ervaren. Gerapporteerde gevoelens van mensen die voor het eerst psilocybine-microdosis gebruiken lopen enorm uiteen, maar de meest positieve berichten komen vanuit mensen die veel om moeten gaan met stressvolle situaties of creatieve processen. Het enige waar je op moet letten, is ervoor te zorgen dat je lichaam er geen tolerantie voor opbouwt. Als dat gebeurt, zou je de dosering moeten verhogen om de voordelen weer te voelen, wat precies afwijkt van het oorspronkelijke doel van microdosering, namelijk een lage inname van psychoactieve stoffen, zodat je lichaam geen tolerantie opbouwt. 

Potentiële risico's van magic truffels microdoseren

Als je iemand bent die de potentiële voordelen van psychedelica wil ervaren, dan is er niets mis met het microdoseren van magic truffles. Eén van de risico’s van het microdoseren van magic truffels, is het gevoel te hebben dat het niet ‘voldoende’ werkt. Het resultaat is wellicht dat je meer wilt nemen, wat de kans op bijwerkingen vergroot. Daarnaast is het absoluut af te raden om bijvoorbeeld auto te rijden na het innemen van hogere dosis dan de aanbevolen hoeveelheid magic truffels. Blijf je echter binnen de toegewezen grenzen van microdosing van magic truffles, dan weten we vrij zeker dat je heel wat moois te wachten staat.