opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Psilocybe Atlantis Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending

Artikelnr: ART00001
Onze Atlantis magic truffels zijn razend populair! Door onze gratis bezorging in heel Nederland zijn deze medium-sterke truffels hier ook eens het voordeligst.

2 stuks voor € 13,46 per stuk. Bespaar 10%
3 stuks voor € 12,71 per stuk. Bespaar 15%
4 of meer voor € 11,96 per stuk. Bespaar 20%

14,95
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!


Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  100000  items
Staffelprijzen
Tot 2: 14,95
Van 2 tot 3: 13,46
Van 3 tot 4: 12,71
4 en meer: 11,96

Sclerotia Atlantis - Magic truffles 

Deze soort is nauw verwant aan de Psilocybe mexicana en is ontdekt in Fulton County, Georgia (VS). 
Deze truffels hebben een aangename smaak en geur, en veel gebruikers zijn van mening dat ze sterker zijn dan de andere sclerotia.
Alle soorten psilocybine bevattende truffels en paddenstoelen produceren soortgelijke effecten, afhankelijk van de omgeving en de mensen waarmee je ze neemt, evenals de dosering.

Gebruik

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers kunnen ook een hogere dosis nemen. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.
De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar niet kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. 
Hierna kan de blauwe thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Effecten

De sterkte en de manier van de trip is bij vele verschillend, het is afhankelijk van hoe de persoon zich voelt,ga dus ook zeker niet met een slechte stemming truffels gebruiken.
Bijna alle drugs versterken je gevoel.

Verzendlocaties Atlantis magic truffels

Wij verzenden onze Atlantis Magic Truffels in heel Nederland volkomen gratis! Meer weten over onze verzendlocaties? Hieronder vind je meer informatie over de meest populaire locaties van Magic Truffle Express bezoekers voor de Atlantis Magic truffels. In het kort: het maakt niet uit wáár je in Nederland woont, je hebt onze Atlantis truffles altijd binnen no-time in huis.

Psilocybe Atlantis Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Psilocybe Atlantis Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending


Aanbevolen artikelen: