opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Double Vision Magic Truffels - XL 25 gram
Gratis verzending

Artikelnr: ART00006

De enige echte originele Double Vision: de krachtigste Magic Truffle mix in onze shop. Maar liefst 25 gram van twee van de sterkste truffels op deze planeet: Hollandia en Utopia.

2 stuks voor € 22,46 per stuk. Bespaar 10%
3 stuks voor € 21,21 per stuk. Bespaar 15%
4 of meer voor € 19,96 per stuk. Bespaar 20%

24,95
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!


Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  10000  items
Staffelprijzen
Tot 2: 24,95
Van 2 tot 3: 22,46
Van 3 tot 4: 21,21
4 en meer: 19,96

Double Vision truffles - 25 gram pro pack

De krachtigste Magic Truffels in ons assortiment! De enige echt originele Double Vision Magic Truffels. Dit is onze sterkste mix in een extra grote verpakking, waar je zelfs met twee personen van kan genieten. De Double Vision Truffle pack bestaat uit twee verschillende soorten psychedelische truffels, namelijk de Hollandia Magic Truffels en de Utopia Magic Truffels . Gecombineerd zorgen deze twee knallers voor een trip waar je U tegen zegt!

Alle soorten psilocybine bevattende truffels en paddenstoelen produceren soortgelijke effecten, met her en der wat verschillen in soorten. De Hollandia en Utopia magic truffles staan bekend als de krachtigere varianten. Ook afhankelijk van de omgeving en de mensen waarmee je ze neemt, evenals de dosering, kunnen verschillende soorten trips bereikt worden. Double Vision truffels kopen? We raden het vooral aan voor gevorderde gebruikers, of wanneer je de portie onder twee gebruikers verdeeld.

Gebruik en dosering

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels doserings tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar niet kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de blauwe thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Effecten

De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend, en is mede afhankelijk van hoe de persoon zich voelt. Double Vision Magic Truffels kunnen een krachtige trip veroorzaken waarbij de realiteit lijkt te veranderen en hallucinaties kunnen optreden. Gebruik geen Double Vision Magic Truffels wanneer je je slecht voelt, omdat magic truffles deze gevoelens juist kunnen versterken. Dit verhoogt de kans op een bad-trip. 

Double Vision truffels kopen doe je natuurlijk op Magic Truffle Express als je ze niet alleen gratis, maar ook nog eens razendsnel thuisbezorgd wilt hebben. 

Verzendlocaties Double Vision truffels

Wij verzenden onze Double Vision Magic Truffels in heel Nederland volkomen gratis! Meer weten over onze verzendlocaties? Hieronder vind je meer informatie over de verzendlocaties van Magic Truffle Express voor de Double Vision truffels. In het kort: het maakt niet uit wáár je in Nederland woont, je hebt onze Double Vision truffles altijd binnen no-time in huis.

Double Vision Magic Truffels - XL 25 gram
Gratis verzending
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Double Vision Magic Truffels - XL 25 gram
Gratis verzending


Aanbevolen artikelen: