opc_loader

Wensenlijst

Gratis verzending in Nederland en België!

> Bekijk al onze magic truffels

Double Vision Magic Truffels - XL 25 gram
Gratis verzending

Artikelnr: ART00006

De enige echte originele Double Vision: de krachtigste Magic Truffle mix in onze shop. Maar liefst 25 gram van twee van de sterkste truffels op deze planeet: Hollandia en Utopia.

2 stuks voor € 22,46 per stuk. Bespaar 10%
3 stuks voor € 21,21 per stuk. Bespaar 15%
4 of meer voor € 19,96 per stuk. Bespaar 20%

24,95
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DPD Home | Track & Trace:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Staffelprijzen
Tot 2: €24,95
Van 2 tot 3: €22,46
Van 3 tot 4: €21,21
4 en meer: €19,96

Double Vision truffles - 25 gram pro pack

De krachtigste Magic Truffels in ons assortiment! De enige echt originele Double Vision Magic Truffels. Dit is onze sterkste mix in een extra grote verpakking, waar je zelfs met twee personen van kan genieten. De Double Vision Truffle pack bestaat uit twee verschillende soorten psychedelische truffels, namelijk de Hollandia Magic Truffels en de Utopia Magic Truffels . Gecombineerd zorgen deze twee knallers voor een trip waar je U tegen zegt!

Alle soorten psilocybine bevattende truffels en paddenstoelen produceren soortgelijke effecten, met her en der wat verschillen in soorten. De Hollandia en Utopia magic truffles staan bekend als de krachtigere varianten. Ook afhankelijk van de omgeving en de mensen waarmee je ze neemt, evenals de dosering, kunnen verschillende soorten trips bereikt worden. Double Vision truffels kopen? We raden het vooral aan voor gevorderde gebruikers, of wanneer je de portie onder twee gebruikers verdeeld.

Gebruik en dosering

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels doserings tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar niet kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de blauwe thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Effecten

De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend, en is mede afhankelijk van hoe de persoon zich voelt. Double Vision Magic Truffels kunnen een krachtige trip veroorzaken waarbij de realiteit lijkt te veranderen en hallucinaties kunnen optreden. Gebruik geen Double Vision Magic Truffels wanneer je je slecht voelt, omdat magic truffles deze gevoelens juist kunnen versterken. Dit verhoogt de kans op een bad-trip. 

Double Vision truffels kopen doe je natuurlijk op Magic Truffle Express als je ze niet alleen gratis, maar ook nog eens razendsnel thuisbezorgd wilt hebben. 

Verzendlocaties Double Vision truffels

Wij verzenden onze Double Vision Magic Truffels in heel Nederland volkomen gratis! Meer weten over onze verzendlocaties? Hieronder vind je meer informatie over de verzendlocaties van Magic Truffle Express voor de Double Vision truffels. In het kort: het maakt niet uit wáár je in Nederland woont, je hebt onze Double Vision truffles altijd binnen no-time in huis.

Double Vision Magic Truffels - XL 25 gram
Gratis verzending

(F.M.)
Ik had de truffels op een woensdag besteld en had ze op donderdag in huis. Helemaal fijn dus.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

(Malinda)
Is dat alles 😆

Nee grapje 25 gram was echt VEEL te veel voor mij. Ben al een lightweight dus dit ging net ff te hard. Kan iig niet zeggen dat het spul niet werkt.

Mijn vriend had de Hollandia en die was ook heel fijn volgens hem, maar ik doe de volgende keer toch iets minder stoer

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Pioneer18)
Heel snel bezorgd en de double vision maakt zijn naam waar, was namelijk echt alsof ik dubbel zag en de gekste kleuren zag
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Marije)
Persoonlijk vond ik het iets te sterk zoveel in een keer. Er staat wel bij dat je ze kan delen met twee personen, maar ik ging er toch een beetje vanuit dat één pack voor één persoon was. Het was heel heftig, voelde me vaak wat ongemakkelijk en het ging echt met pieken en dalen...
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(Fajita)
Als jullie deze ooit hernoemen dan mogen ze best SUPERTRUFFELS heten. wauw wauw wauw
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Jabra72)
Ik had al 7x eerder magic truffels gedaaan maar altijd 15 gram aangehouden en de eerste keer geloof ik zelfs 10 gram. Dit was nu de eerste keer dat ik de volle 25 gram uitprobeerde, begrijp dat het een mix is van de hollandai en utopia die heb ik allebei al eens uitgeprobeerd. Moet zeggen dat 25 gram wel echt heel veel verschil is met de normale portie. In jullie calculator staat voor mijn gewicht dat 17 gram wel hoog is. Merk dus dat it wel echt hoger kan voor iemand vn myn gewicht
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Freek)
Snap wel waarom deze 5 sterren krijgt qua sterkte... nie normaal die trip
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Lau v. O)
ik dacht dat doe ik wel eventjes 😂 Viel toch even aardig tegen (of mee). Stuk zwaarder dan ik dacht 25 gram, maar ik deed het omdat ik 15 al prima ervaar. Volgende keer toch maar 20 gram en dan langzaam opbouwen.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Joren)
Donderdag besteld en waren vandaag op vrijdag al in huis. Heel snel bezorgd thnx again!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(ErikDH)
I'm not a real psychonaut but this double vision really blows my mind every time I use it. It is such a difference compared to the other normal packages that even when I try the other ones, I keep coming back to these eventually.

When it comes to the effects, these double vision truffles are great. I get a great sense of come up after about 15 to 30 minutes where colors start to change and flow throughout the room. Next up is usual some real closeness to the people around me, following with intense visuals and morphing stuff all around me. My trip usually ends with a couple of hours of intimate talking.

Still my favorite pack by far and will probably never look back.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Vlinder)
Nog nooooooit zo'n grote portie op maar wat een ervaring zeg 🥰 Ga dit nooit meer vergeten!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(TheoMaat)
Double the dose means double the fun. Had a great time after splitting this pack up between the two of us
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(MdeKoerier)
Verdient zonder meer zijn status als de sterkste truffels. 25 gram was voor mij de perfecte dosis en echt veel sterker dan een normale portie. Die 10 extra gram maakt super veel verschil.

Bezorging: was snel en alles gewoon duidelijk geregeld. Zag wel betaalopties op de site die volgens mij niet helemaal meer actief zijn, misschien nakijken?

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Max)
De ideale dosis voor mij. 15 vind ik altijd net-niet, visuals waren super!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(DVlove)
Ze waren best snel in huis en van de Double Vision weet ik dat het knallers van truffels zijn. Service zoals verwacht (en gelukkig snelle reactie na myn mailtje),, dank weer
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Johan)
Maar een x een (bijna) dubbele portie proberen, cheers gasten
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Trinity928)
super sterk zakje truffels, vooral moeilijk om alles weg te krijgen in één keer. maarja we doen het ergens voor en dat bevalt goed
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Merel)
Goede eerste ervaring mee. Normaal neem ik altijd de 15 gram mixes, maar wilde nu een keer wat heftigere effecten meemaken waar mijn vrienden me altijd over vertelden. Geloof me, die 10 gram extra is echt een MEGA verschil in effect. Raad het iedereen aan een keer te probreren!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Jos)
Altijd goed spul en precies de juiste dosis
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(MVisser)
Net op tijd binnen voor kerstavond, super bedankt!!!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Timmeh)
Van tevoren even nagevraagd hoe het zat met levertingstijden, snel reactie terug en adh daarvan deze double vision gekocht. Net op tijd binnen voor het weekend
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Patricia)
vind truffels super smerig maar deze zijn het waard en ze lagen een dag later al in de post
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Frankdeleeuw)
Hele goede ervaringen mee. Had wel een ander soort effect dan de vorige keer dat ik double vision nam, maar geen idee waar dat door kwam. Ik voelde me lekker, goed in mijn vel en de effecten waren precies waar ik op hoopte. Top voor een intieme avond met je geliefde.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Karin)
De Double Vision truffles zijn hier iets duurder zag ik, maar wel gratis verzending en dus uiteindelijk goedkoper. Verder wel dezelfde double vision als die ik al gewend ben, en die is altijd goed en fijn. Misschien binnenkort zelfs eens 30 of 35 gram uitproberen!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Lenneke Huizinga)
Nog nooit zo hard gegaan, maar ook nog nooit 25 gram op. Wel voor herhaling vatbaar, maar misschien volgende keer wat minder snoepen van te voren. Erg lekker op de maag viel het niet......
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Richard)
Heerlijk sterke truffels, misschien zelfs iets te pittig voor me.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: