opc_loader

Wensenlijst

Gratis verzending in Nederland en België!

> Bekijk al onze magic truffels

Magic Truffel Microdosing 6-pack
Gratis verzending

Artikelnr: ART00012
14,90
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DPD Home | Track & Trace:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen

Psychedelic Microdosing Truffels

Ooit gehoord van microdoseren? Er zijn verschillende producten waarmee je dit kunt doen, waaronder LSD, paddo's en natuurlijk magic truffels. Wat microdosing is? Je neemt hierbij eigenlijk een zeer kleine hoeveelheid ten opzichte van een ‘normale’ portie. Meestal gaat het om een tiende. De trend is helemaal hot en waaide vanuit Amerika ook over naar ons kikkerlandje. Met het regelmatig nemen van een microdosis schijn je je nieuwe 'ik' te kunnen vinden. 

De dosering

Het is erg makkelijk om een tolerantie voor psychedelica op te bouwen, dus het dagelijks nemen van een microdosis is daarom geen goed idee. Het advies luidt om elke vier dagen een microdosis te nemen. Dit doe je gedurende tien weken om het maximale effect te bereiken. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet om zo negatieve bijwerkingen zoals maagklachten, misselijkheid en een tolerantie voor de stof te voorkomen. We adviseren de doseringstabel op deze verpakking aan te houden en gedurende tien weken elke vier dagen één microdosis magische truffels in te nemen. Het overschrijden van de dagelijks aanbevolen dosis kan erin resulteren dat je lichaam een tolerantie voor psilocybine opbouwt. Een verpakking bevat 6x1 gram magische truffels.

Bijwerkingen

Het microdoseren van magische truffels kent voor zover bekend weinig risico's en negatieve bijwerkingen zolang de aanbevolen dosis niet wordt overschreden. Enkele effecten die sporadisch voorkomen zijn lichte maagklachten en misselijkheid. Probeer in dat geval te ontspannen of verlaag indien nodig de gebruiksfrequentie.

Bewaren

Bewaar deze verpakking na opening in de koelkast op 4–8 °C. Consumeer binnen 3 weken. Na ontvangst is het product tot 3 maanden gekoeld te bewaren.

WAARSCHUWING

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het product niet als je zwanger bent en houd het buiten bereik van kinderen. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt

Magic Truffel Microdosing 6-pack
Gratis verzending

(Verbunt)
Twee weeken verder en ik voel me al veel beter heel benieuwd naar wat er komen gaat
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Changedmylife)
Een half jaar geleden mijn eerste microdosing sessies gedaan, nu ben ik eventjes verder en ga ik weer mijn tweede sessie beginnen.

De laatste keer heeft het mij ontzettend geholpen in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Dat wil ik nu weer, omdat ik merk dat ik op sommige vlakken toch weer wat terugval in oude gewoonten.

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Truffelaar)
Hoi hoi, ik ben nu ongeveer drie weken bezig en voel me heel anders dan voorheen. Had een hele tijd geleden het idee dat ik bepaalde gewoontes moest veranderen (eerder slapen en dat soort dingen). Ben tegelijkertijd begonnen met microdoseren en ik heb wel echt het idee dat het erbij helpt. Ik maak mijn werk af wanneer het af moet zijn en ben over het algemeen veel preciezer en meer gefocust. Ga er voor nu wel mee door, en daarna eens kijken of het ook zonder lukt.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(MicroMark)
Wish me luck!! 1e poging tot microdoseren
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Nooitgenoeg)
Sinds een weekje bezig met microdoseren na er veel over gelezen te hebben. Voorlopige effecten zijn prettig, voel me meer gefocust en creatiever. Geen idee of het placebo is of echt door de truffels komt, maar vooralsnog blij ermee.!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: