opc_loader

Wensenlijst

Gratis verzending in Nederland en België!

> Bekijk al onze magic truffels

Magic Truffel Microdosing 12-pack
Gratis verzending

Artikelnr: ART00012
24,90
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DPD Home | Track & Trace:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen

Psychedelic Microdosing Truffels

Ooit gehoord van microdoseren? Er zijn verschillende producten waarmee je dit kunt doen, waaronder LSD, paddo's en natuurlijk magic truffels. Wat microdosing is? Je neemt hierbij eigenlijk een zeer kleine hoeveelheid ten opzichte van een ‘normale’ portie. Meestal gaat het om een tiende. De trend is helemaal hot en waaide vanuit Amerika ook over naar ons kikkerlandje. Met het regelmatig nemen van een microdosis schijn je je nieuwe 'ik' te kunnen vinden. 

De dosering

Het is erg makkelijk om een tolerantie voor psychedelica op te bouwen, dus het dagelijks nemen van een microdosis is daarom geen goed idee. Het advies luidt om elke vier dagen een microdosis te nemen. Dit doe je gedurende tien weken om het maximale effect te bereiken. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet om zo negatieve bijwerkingen zoals maagklachten, misselijkheid en een tolerantie voor de stof te voorkomen. We adviseren de doseringstabel op deze verpakking aan te houden en gedurende tien weken elke vier dagen één microdosis magische truffels in te nemen. Het overschrijden van de dagelijks aanbevolen dosis kan erin resulteren dat je lichaam een tolerantie voor psilocybine opbouwt. Een verpakking bevat 6x1 gram magische truffels.

Bijwerkingen

Het microdoseren van magische truffels kent voor zover bekend weinig risico's en negatieve bijwerkingen zolang de aanbevolen dosis niet wordt overschreden. Enkele effecten die sporadisch voorkomen zijn lichte maagklachten en misselijkheid. Probeer in dat geval te ontspannen of verlaag indien nodig de gebruiksfrequentie.

Bewaren

Bewaar deze verpakking na opening in de koelkast op 4–8 °C. Consumeer binnen 3 weken. Na ontvangst is het product tot 3 maanden gekoeld te bewaren.

WAARSCHUWING

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het product niet als je zwanger bent en houd het buiten bereik van kinderen. Niet consumeren als de verpakking beschadigd of aangetast lijkt

Magic Truffel Microdosing 12-pack
Gratis verzending

(MicroPro)
Toen ik begon met microdoseren, had ik niet echt verwachtingen. Ik dacht: laten we eens kijken hoe dit werkt, want ik heb veel andere dingen geprobeerd om mijn focus en creativiteit te vergroten (wat ik nodig heb voor mijn werk).

Ik denk dat ik na ongeveer 5 of 6 dagen echt kleine veranderingen begon op te merken. Ik had er geen hekel aan om uit bed te komen en drukte voor de eerste keer in mijn leven niet de snooze button van mijn wekker in (hallelujah!)

Ik weet niet echt zeker hoe of waarom dit voor mij zo goed werkt, maar het werkt. Ik heb gelezen dat ik het maar ongeveer 10 weken kan gebruiken voordat ik het een pauze moet geven. Dat is jammer, want ik wil niet terugvallen in oude gewoontes. Dus laten we eens kijken wat dit allemaal gaat opleveren!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Arthas)
WAUW! Wat een verschil heeft dit gemaakt in hoe ik me voel. Kon normaal mijn bed niet eens uit komen zonder geen zin in de dag te hebben. Lijkt wel alsof het microdoseren dit compleet heeft omgegooid.

Ik ben nu twee weken bezig en begon het pas te merken na een paar dagen. Heb uiteindelijk de dagelijkse dosering verhoogd naar 1.5 - 2 gram, omdat dit voor mij het beste werkte.

Ik ga nog wel even door iig 😄

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(SL)
Na lovende verhalen over microdosing, besloot ik dit pakketje te bestellen. Fijn dat het al is gedoseerd, spreekt allemaal voor zich. Het lijkt alsof ik me beter kan concentreren, maar ik zit pas op dag drie. Tot nu toe enthousiast, benieuwd hoe dit over een week is.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

(Orweldo)
Ook maar eens aan microdosing beginnen! Pakketje was snel binnen, kan over het product nog niets zeggen. Wordt vervolgd!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Pieter)
snelle levering en makkelijke verpakking
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Lieve)
Nog nooit eerder iets van drugs gebruikt, aangezien we het toch wel zo mogen noemen denk ik. Wel een mooie kans om een keer wat te proberen aangezien deze truffels veilig schijnen te zijn. Heb nu de eerste twee porties gebruikt ,weet nog niet of ik echt al wat voel, maar ik geef het de tijd. Ben benieuwd naar alle effecten.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: