opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Double Vision Truffels in Delft

Wil je Double Vision magic truffels kopen in Delft? Hier op Magic Truffle Express zit je dan helemaal goed! De Double Vision truffel is één van de populairste soorten die we in onze magic truffle shop aanbieden. Wil je écht eens goed trippen? Dan kun je niet om de Double Vision Truffels pack heen. Dit is namelijk de allersterkste truffelpack in ons assortiment. Maar liefst 25 gram puur psychedelisch genot vind je in deze extra grote verpakking. Kan jij dat aan?

Double Vision Truffels thuisbezorgd in Delft

Wil je samen met je vrienden lekker trippen in Delft? Dan bereik je met de Double Vision Magic Truffles een geweldige, intense en visuele trip. Over het algemeen wordt de Double Vision als krachtiger beschouwd dan bijvoorbeeld de sterke Hollandia magic truffels op zichzelf. Dit komt omdat deze Double Vision mix bestaat uit niet alleen de Hollandia, maar óók nog eens Utopia truffels erbij. Dit zorgt voor een trip waar je U tegen zegt! Optimaal genieten dus, dat moge duidelijk zijn. En wat het allemaal nog mooier maakt, is dat het verzenden van deze Double Vision magic truffels helemaal gratis is voor alle klanten in Nederland. Niet alleen bespaar je daarmee op kosten, de truffels worden ook nog eens razendsnel bij jou in Delft bezorgd.

Maar we hebben natuurlijk veel meer dan alleen deze Double Vision magische truffels. Neem ook bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Maar als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk gewoon niet om de Double Vision Truffels om. Deze magic truffel pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste varianten! Je leest het dus al: liefhebbers van magic truffles zitten op Magic Truffle Express helemaal goed. Niet alleen vind je hier het beste assortiment truffels, je geniet ook nog een van gratis verzending én razendsnelle levering. Uniek in Nederland!

Double Vision Truffles Delft

Heb je besloten om deze Double Vision Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Double Vision truffels Delft is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 25 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. En die 25 gram? Die is écht alleen voor de doorgewinterde trippers. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Delft is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Ben je benieuwd geraakt naar al onze magic truffels die we gratis verzenden naar Delft? Neem dan snel eens een kijkje in ons grote assortiment Magic Truffels. We weten zeker dat er een soort tussen zit die perfect bij je past.