opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Almere

Welkom op Magic Truffle Express! Ben je op zoek naar de enige echte Mexicana Truffels in Almere? Zoek niet verder! De Mexicana magic truffels behoren tot de absolute toppers in ons assortiment, en met goede reden! Deze magic truffel is in het bijzonder speciaal omdat het wordt gevormd door de originele heilige paddenstoel uit Oaxaca, Mexico. In 1958 ontdekt mycoloog R. Gordon Wasson deze schimmel, waarna ook Albert Hofmann hem bestudeerde. Inmiddels kun je wereldwijd deze truffels krijgen, en dus ook in Almere!

Mexicana Magic Truffels gratis bezorgd in Almere

Wil je samen met je vrienden lekker trippen in Almere? Dan bereik je met de Mexicana Magic Truffles een heerlijke, relaxte en visuele trip. Over het algemeen wordt de Mexicana wat minder krachtig beschouwd als bijvoorbeeld de sterke Hollandia magic truffels, maar dat doet niets af aan de trip! Sterker nog: veel mensen vinden zo'n milde trip juist precies goed. En het mooiste van allemaal? Wij bezorgen deze Mexicaanse truffels gewoon bij jou thuis in Almere! Helemaal gratis en voor niets. Daarnaast zijn we óók nog eens de snelste truffel leverancier van Nederland. Kortom: na het bestellen geniet je binnen no-time van deze Mexicana truffels bij jou in Almere.

Naast de Mexicana magische truffels hebben we overigens nog veel meer soorten in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste soorten! Kortom: magic truffles liefhebbers zitten hier op Magic Truffle Express helemaal goed. Een groot assortiment, gratis verzending én razendsnelle levering? Dat vind je nergens!

Mexicana Truffels kopen in Almere

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Almere is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Almere is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Wil je weten welke andere truffels we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje in onze magic truffle shop. We weten zeker dat er een mooie optie voor je tussen zit als je in Almere wilt genieten van deze geweldige schimmels!