opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Amsterdam

Ben je op zoek naar Mexicana magic truffels in Amsterdam? Dan zit je hier helemaal goed. Deze Mexicana truffel zijn een van de populairste truffels die we in de online truffle shop Magic Truffle Express aanbieden. Deze truffel is afkomstig van een heilige paddenstoel die wordt gevonden in Oaxaca, Mexico. In 1958 ontdekte mycoloog R. Gordon Wasson de paddenstoel, waarna ook LSD-ontdekker Albert Hofmann hem bestudeerde. Deze magic truffel is één van de resultaten daarvan, en jij kunt ze vandaag de dag gewoon in Amsterdam ontvangen!

Mexicana Magic Truffles thuisbezorgd in Amsterdam

Wil je samen met je vrienden lekker trippen in Amsterdam? Dan bereik je met de Mexicana Magic Truffles een heerlijke, relaxte en visuele trip. Over het algemeen wordt de Mexicana wat minder krachtig beschouwd als bijvoorbeeld de sterke Hollandia magic truffels, maar dat doet niets af aan de trip! Sterker nog: veel mensen vinden zo'n milde trip juist precies goed. En het mooiste van allemaal? Wij bezorgen deze Mexicaanse truffels gewoon bij jou thuis in Amsterdam! Helemaal gratis en voor niets. Daarnaast zijn we óók nog eens de snelste truffel leverancier van Nederland. Kortom: na het bestellen geniet je binnen no-time van deze Mexicana truffels bij jou in Amsterdam.

Maar we hebben natuurlijk veel meer dan alleen deze Mexicana magische truffels. Neem ook bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze magic truffel pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste varianten! Je leest het dus al: liefhebbers van magic truffles zitten op Magic Truffle Express helemaal goed. Niet alleen vind je hier het beste assortiment truffels, je geniet ook nog een van gratis verzending én razendsnelle levering. Uniek in Nederland!

Mexicana Truffle Amsterdam

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Amsterdam is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Amsterdam is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Wil je weten welke andere truffels we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje in onze magic truffle shop. We weten zeker dat er een mooie optie voor je tussen zit als je in Amsterdam wilt genieten van deze geweldige schimmels!