opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Breda

Van harte welkom op Magic Truffle Express. Wil jij ook Mexicana magic truffles kopen in Breda? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. In onze magic truffel webshop vind je een groot assortiment magic truffles, waaronder deze populaire Mexicana truffels. Deze magic truffel is in het bijzonder speciaal omdat het wordt gevormd door de originele heilige paddenstoel uit Oaxaca, Mexico. In 1958 ontdekt mycoloog R. Gordon Wasson deze schimmel, waarna ook Albert Hofmann hem bestudeerde. Inmiddels kun je wereldwijd deze truffels krijgen, en dus ook in Breda!

Mexicana Truffles gratis bezorgd in Breda

Heb je zin in een psychedelische trip in Breda? Dan is de Mexicana Magic Truffel in Breda precies wat je nodig hebt! Deze variant wordt over het algemeen beschouwd als een wat mildere variant. Met andere woorden: de effecten die je ervan krijgt zijn rustiger dan de 'krachtigere' Hollandia magic truffels. En het mooiste van allemaal? Wij bezorgen deze Mexicaanse truffels gewoon bij jou thuis in Breda! Helemaal gratis en voor niets. Daarnaast zijn we óók nog eens de snelste truffel leverancier van Nederland. Kortom: na het bestellen geniet je binnen no-time van deze Mexicana truffels bij jou in Breda.

Maar we hebben natuurlijk veel meer dan alleen deze Mexicana magische truffels. Neem ook bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze magic truffel pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste varianten! Kortom: magic truffles liefhebbers zitten hier op Magic Truffle Express helemaal goed. Een groot assortiment, gratis verzending én razendsnelle levering? Dat vind je nergens!

Mexicana Truffles Breda

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Breda is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Breda is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Wil je weten welke andere truffels we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje in onze magic truffle shop. We weten zeker dat er een mooie optie voor je tussen zit als je in Breda wilt genieten van deze geweldige schimmels!