opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Groningen

Welkom op Magic Truffle Express! Ben je op zoek naar de enige echte Mexicana Truffels in Groningen? Zoek niet verder! De Mexicana magic truffels behoren tot de absolute toppers in ons assortiment, en met goede reden! Het is deze magic truffle die wordt gevormd door een heilige paddenstoel uit Oaxaca, een plek in Mexico. Daar werd de schimmel in 1958 ontdekt door mycoloog R. Gordon Wasson, waarna het werd bestudeerd door niemand minder dan Albert Hofmann. Anno 2020 eet jij deze truffel gewoon thuis in Groningen!

Mexicana Magic Truffels gratis bezorgd in Groningen

Heb je zin in een psychedelische trip in Groningen? Dan is de Mexicana Magic Truffel in Groningen precies wat je nodig hebt! Deze variant wordt over het algemeen beschouwd als een wat mildere variant. Met andere woorden: de effecten die je ervan krijgt zijn rustiger dan de 'krachtigere' Hollandia magic truffels. Dat betekent dus lekker genieten van deze heerlijke magic truffels. En weet je wat nóg leuker is? Het bezorgen van deze Mexicana truffles is helemaal gratis! Onze flitsend snelle pakketdienst zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat ze binnen no-time bij jou in Groningen zijn.

Maar we hebben natuurlijk veel meer dan alleen deze Mexicana magische truffels. Neem ook bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze magic truffel pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste varianten! Kortom: magic truffles liefhebbers zitten hier op Magic Truffle Express helemaal goed. Een groot assortiment, gratis verzending én razendsnelle levering? Dat vind je nergens!

Mexicana Truffle Groningen

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Groningen is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Groningen is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Ben je benieuwd geraakt naar al onze magic truffels die we gratis verzenden naar Groningen? Neem dan snel eens een kijkje in ons grote assortiment Magic Truffels. We weten zeker dat er een soort tussen zit die perfect bij je past.