opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Nijmegen

Wil je Mexicana magic truffels kopen in Nijmegen? Hier op Magic Truffle Express zit je dan helemaal goed! De Mexicana truffel is één van de populairste soorten die we in onze magic truffle shop aanbieden. Deze specifieke sclerotia wordt gevormd door de originele heilige paddenstoel uit Oaxaca (Mexico), die in 1958 ontdekt werd door de mycoloog R. Gordon Wasson en bestudeerd door Albert Hofmann - de ontdekker van LSD. En vandaag de dag eet jij ze gewoon thuis in Nijmegen!

Mexicana Magic Truffels gratis bezorgd in Nijmegen

Heb je zin in een psychedelische trip in Nijmegen? Dan is de Mexicana Magic Truffel in Nijmegen precies wat je nodig hebt! Deze variant wordt over het algemeen beschouwd als een wat mildere variant. Met andere woorden: de effecten die je ervan krijgt zijn rustiger dan de 'krachtigere' Hollandia magic truffels. Optimaal genieten dus, dat moge duidelijk zijn. En wat het allemaal nog mooier maakt, is dat het verzenden van deze Mexicana magic truffels helemaal gratis is voor alle klanten in Nederland. Niet alleen bespaar je daarmee op kosten, de truffels worden ook nog eens razendsnel bij jou in Nijmegen bezorgd.

Maar we hebben natuurlijk veel meer dan alleen deze Mexicana magische truffels. Neem ook bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze magic truffel pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste varianten! Je leest het dus al: liefhebbers van magic truffles zitten op Magic Truffle Express helemaal goed. Niet alleen vind je hier het beste assortiment truffels, je geniet ook nog een van gratis verzending én razendsnelle levering. Uniek in Nederland!

Mexicana Truffles Nijmegen

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Nijmegen is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Nijmegen is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Wil je weten welke andere truffels we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje in onze magic truffle shop. We weten zeker dat er een mooie optie voor je tussen zit als je in Nijmegen wilt genieten van deze geweldige schimmels!