opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Mexicana truffels Rotterdam

Wil je Mexicana magic truffels kopen in Rotterdam? Hier op Magic Truffle Express zit je dan helemaal goed! De Mexicana truffel is één van de populairste soorten die we in onze magic truffle shop aanbieden. Deze specifieke sclerotia wordt gevormd door de originele heilige paddenstoel uit Oaxaca (Mexico), die in 1958 ontdekt werd door de mycoloog R. Gordon Wasson en bestudeerd door Albert Hofmann - de ontdekker van LSD. En vandaag de dag eet jij ze gewoon thuis in Rotterdam!

Mexicana Truffels thuisbezorgd in Rotterdam

Wil je samen met je vrienden lekker trippen in Rotterdam? Dan bereik je met de Mexicana Magic Truffles een heerlijke, relaxte en visuele trip. Over het algemeen wordt de Mexicana wat minder krachtig beschouwd als bijvoorbeeld de sterke Hollandia magic truffels, maar dat doet niets af aan de trip! Sterker nog: veel mensen vinden zo'n milde trip juist precies goed. Dat betekent dus lekker genieten van deze heerlijke magic truffels. En weet je wat nóg leuker is? Het bezorgen van deze Mexicana truffles is helemaal gratis! Onze flitsend snelle pakketdienst zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat ze binnen no-time bij jou in Rotterdam zijn.

Maar we hebben natuurlijk veel meer dan alleen deze Mexicana magische truffels. Neem ook bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Utopia magic truffels, of de de populaire Atlantis truffels? Of als je écht eens goed wilt trippen, dan kun je natuurlijk niet om de Double Vision Truffels om. Deze magic truffel pack bevat maar liefst 25 gram truffels van de zwaarste varianten! Kortom: magic truffles liefhebbers zitten hier op Magic Truffle Express helemaal goed. Een groot assortiment, gratis verzending én razendsnelle levering? Dat vind je nergens!

Mexicana Truffle Rotterdam

Heb je besloten om deze Mexicana Magic Truffles uit te proberen? Een geweldige keuze! Mexicana truffels Rotterdam is precies wat je zoekt voor een geweldige avond met vrienden, je geliefde of zelfs je familie. Het gebruik ervan is overigens ontzettend eenvoudig. Deze verse truffels, die in de koelkast bewaard moeten worden, worden verpakt in 15 grams porties. Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Let wel op: De sterkte en de manier van de trip is bij iedereen verschillend. Zo'n magic truffle trip in Rotterdam is mede afhankelijk van hoe een persoon zich voelt, dus truffels nemen bij een down gevoel is nooit een goed idee.

Wil je weten welke andere truffels we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje in onze magic truffle shop. We weten zeker dat er een mooie optie voor je tussen zit als je in Rotterdam wilt genieten van deze geweldige schimmels!