opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

1 gram truffels kopen? Dit is wat je moet weten

1 magic truffels

Steeds meer mensen ontdekken de magie van 1 gram truffels. Echte psychonauten weten dat een portie van 15 gram magic truffels ze de trip van hun leven kan bezorgen, dus wat zou zo’n enorm kleine portie dan nou écht kunnen doen? Nou, heel veel, als we de vele ervaringen van mensen over de hele wereld mogen geloven. Het nemen van 1 gram magic truffels - ook wel microdoseren genoemd - wordt met de dag populairder. Waarom dat zo is, dat gaan we je vandaag haarfijn uitleggen! In het kort: 1 gram truffels kopen doe je hier op Magic Truffle Express!

Wat is microdoseren? 

Mocht je al wat rond geklikt hebben op onze website, dan ben je ongetwijfeld de termen ‘microdoseren’ of ‘micro-dosing’ tegengekomen. Maar wat is microdoseren nou eigenlijk, en waarom doen mensen het? Bij het microdoseren worden kleine hoeveelheden van bepaalde stoffen ingenomen. In dit geval gaat het voornamelijk om psychedelische middelen. Populaire stoffen om te microdoseren zijn bijvoorbeeld LSD, paddo’s en magic truffels. De eerste twee kun je in Nederland niet zomaar kopen (of is zelfs illegaal), dus de meeste mensen komen al snel uit bij het microdoseren van 1 gram magic truffels. 

Wat er precies bedoeld wordt met ‘kleine hoeveelheden’, verschilt per stof. Toch is één aspect belangrijk: bij het microdoseren neem je een hoeveelheid waar je niet van gaat trippen, maar waar je wel de potentiele voordelen van ervaart. Mensen die microdoses van psychedelische middelen gebruiken, hebben het bijvoorbeeld vaak over een een verbeterde stemming en mate van creativiteit. Dit zijn elk effecten die nog niet door de wetenschap bevestigd zijn, maar waar wel over gesproken wordt én waar momenteel veel onderzoek naar gaande is. 

1 gram magic truffels

In het geval van magic truffels microdoseren wordt vaak uitgegaan van porties van 1 gram truffels als de gebruikte dosis. Deze dosis kan echter worden aangepast naar wat hoger of wat lager, afhankelijk van de gewenste werking. De psychoactieve stoffen in psychedelica stimuleren verschillende delen van de hersenen. In het geval van magic truffels is de werkzame stof psilocybine. Deze  werking op het brein zorgt vervolgens weer voor een reeks aan verschillende effecten. 

Mensen die weleens een truffel-trip hebben meegemaakt met een hoge doses, weten dat de effecten overweldigend kunnen zijn. De waarneming van de realiteit verandert en je kunt er bijvoorbeeld van gaan hallucineren. Wanneer magic truffels worden gemicrodoseerd, zijn er ook verschillende effecten die kunnen optreden. Toch is het de bedoeling dat dergelijke heftige effecten worden vermeden. Veel magic truffels - waaronder op Magic Truffle Express - worden verpakt in verpakkingen van 15 gram. Dit is een vrij hoge dosis en is bedoeld voor het verkrijgen van een serieuze psychedelische trip. Dat is waarom we hier op Magic Truffle Express ook handige truffels micrdoseren packs verkopen.

De perfecte micro-dosis magic truffels

We hebben het in dit artikel veelvuldig over 1 gram magic truffels. Maar is dat ook écht de perfecte dosis? Nou, voor de meeste mensen lijkt dat wel zo te zijn. Toch is het verstandig te kijken wat psilocybine - de werkzame stof in truffels - precies voor effect hebben op jouw lichaam. Is dit de allereerste keer dat je begint met microdoseren? Neem dan nooit in één keer meer dan 1 gram. Begin langzaam, en als je denkt dat je het nodig hebt, kun je altijd het volgende inname-moment iets meer nemen. 

Veel mensen die zich bezig houden met microdoseren komen er bijvoorbeeld achter dat een halve gram meer (of minder) veel betere effecten heeft. De gemiddelde persoon lijkt het beste te reageren op 1 gram truffels - vandaar dat dit ook de inhoud is van onze magic truffels microdosing packs. Een belangrijk aspect waar je rekening mee moet houden, is dat je bij het microdoseren niet teveel moet focussen of je het voelt of niet (of wanneer het begint te werken). Je wacht immers niet op effecten zoals het veranderen van je omgeving - dat is juist níet de bedoeling. 

Het gaat bij microdoseren echt om subtiele effecten in je onderbewustzijn - niet om extreme effecten die je bij het trippen graag ziet. Ons advies is dan ook om de dosis van 1 gram even de tijd te geven - en na enkele weken te bepalen wat het met je heeft gedaan. Een advies hier bovenop is om een dagboek bij te houden waarbij je je gevoelens per dag noteert. Zie je een stijgende lijn in diverse aspecten van je leven? Dan ben je op de goede weg!

Wil je meer weten over het microdoseren van magic truffels? Bekijk dan onze pagina over truffels microdoseren

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.