opc_loader

Wensenlijst

GRATIS verzending naar Nederland & België

> Bekijk al onze magic truffels

 
Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment
 
 

Magic Truffels Kortrijk

Wil je magic truffels in Kortrijk? Dan heten we je van harte welkom op Magic Truffle Express. In onze magic truffels webshop verzenden we deze sclerotia, zoals magic truffels eigenlijk heten, namelijk helemaal gratis naar Kortrijk. En de bezorging is nog eens razendsnel ook! De meeste verzendingen zijn namelijk de volgende werkdag al in huis. Wil je ook al snel genieten van magic truffels in Kortrijk, dan helpen we je graag. Bekijk hieronder ons grote aanbod magic truffels die wij (helemaal gratis) verzenden naar Kortrijk. We weten zeker dat er een magic truffle tussen zit die het beste bij jouw wensen past. Meer lezen over magic truffels? Scroll dan snel verder!

 

Gratis bezorging naar Kortrijk

Zoals je hierboven al ziet verkopen we hier op Magic Truffle Express ontzettend veel soorten magic truffels in Kortrijk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dure verzendkosten, die je elders wel vaak vindt. Het maakt dus niet uit of je nu Double Vision truffels, Hollandia truffels, Pajaritos truffels of High Hawaiians truffels zoekt: we hebben ze allemaal én bezorgen ze gratis in België. Voor al onze magic truffels kun je ook hier klikken. Welke trip je precies zult krijgen van bovenstaande magic truffles, is niet van te voren te zeggen. Een psychedelische trip is afhankelijk van verschillende factoren, zoals set en setting, maar ook de hoeveelheid truffels die je neemt. Hieronder lees je daar meer over.

Gebruik en dosering na bezorging in Kortrijk

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden na aflevering in Kortrijk. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar geen kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Het komt er dus op neer dat je nooit eerder zó snel je Magic Truffels in Kortrijk had dan via onze truffle shop. Naast een snelle en goedkope bezorging staat Magic Truffle Express bekend om zijn snelle klantenservice en klantgerichtheid.

Magic Truffels kopen

Wij zijn pas blij als jij in Kortrijk de avond van je leven beleeft onder het genot van een portie truffles. Zo simpel is het. Koop dus veilig en snel je magic truffels op Magic Truffle Express en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en we staan je graag te woord.