opc_loader

Wensenlijst

Gratis verzending in Nederland en België!

> Bekijk al onze magic truffels

Psilocybe Pajaritos Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending

Artikelnr: ART00004

2 stuks voor € 14,36 per stuk. Bespaar 10%
3 stuks voor € 13,56 per stuk. Bespaar 15%
4 of meer voor € 12,76 per stuk. Bespaar 20%

15,95
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DPD Home | Track & Trace:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Staffelprijzen
Tot 2: €15,95
Van 2 tot 3: €14,36
Van 3 tot 4: €13,56
4 en meer: €12,76

Sclerotia Psilocybe Pajaritos - Magic Truffle 15 gram

De Dragon sclerotia (Psilocybe Pajaritos) komen niet in de natuur voor, maar zijn gekweekt uit Psilocybe Mexicana. De sclerotia vormen een grote cluster die, met een beetje inbeelding, lijkt op de vorm van een draak.

Deze sclerotia hebben een langere groeiperiode, wat de sterkte verhoogd. Deze soort wordt niet aangeraden voor beginners.
Alle soorten psilocybine bevattende truffels en paddenstoelen produceren soortgelijke effecten, afhankelijk van de omgeving en de mensen waarmee je ze neemt, evenals de dosering.

Gebruik

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers kunnen ook een hogere dosis uitproberen. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.
De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. 
Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar niet kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. 
Hierna kan de blauwe thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Psilocybe Pajaritos Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending

(L.L.)
Drie truffelervaringen verder en ik wil nog veel meer ervaren. De eerste keer was heel heftig, de tweede keer al wat gecontroleerder en de derde keer (op een lege maag) was weer echt all-out trippen. 1 tip: kies een leuk gezelschap!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(KingRof)
Echt een super spul dit! Nooit geweten dat dit spul zoiets raars met je brein kon doen.

Wauw

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(PsiloKing)
These sclerotia will definitely give you the powerful trip you're looking for. I have been trying out all of them and when it comes to quality based on price, this one kills it. Absolute worth every penny if you are looking for a nice quality trip.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(12beyours)
Simpelweg tevreden:

- Truffeltjes waren snel in huis
- Waren sterk als altijd
- Zit volgens mij net altijd wat meer in
- Allesss!

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(MNU)
Pajaritos made our day, had a blast with some buds and will definitely order here again. 4 stars because you don't have an English website yet. Gotta please us Brits as well!
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

(Delano)
Met drie sterren zou deze het minst sterk moeten zijn, nou dan weet ik niet wat ik van de andere soorten moet verwachten.......

prima om mee te beginnen iig. Had ze op donderdag besteld en ze waren vrijdag in huis

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Miep)
Weet niet zo goed waar ik moet beginnen maar dit moet wel een van de meest bijzondere trips zijn die ik ooit heb gehad. We waren met 4 man en twee van ons voelden al super snel wat, terwijl de anderen ong 30 min later wat begonnen te voelen. Gelukkig zaten we uiteindelijk wel allemaal op 1 lijn en jeeezus wat sloegen ze hard in. Had voor t eerst niets gegeten van tevoren en eigenlijk de hele dag al niet echt gegeten. Echt een heel groot verschil.....dus iedereen die ook heftigere effecte wil, gwn niet eten
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Levis)
Prima spul

Dag later na besteling in huis

Dus toppie

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(TwentyTwenty)
Hallo hallo. Een van de weinige soorten die ik nog nooit had geprobeerd, daar moest natuurlijk verandering in komen. Ook weer hele mooie exemplaren met alleen maar lekkere effecten en gevoelens.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Scarface)
Deze truffels zijn altijd helemaal toppie en en snel in huis dus nix op aan te merken
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Mexican991)
Deze nog nooit geprobeerd maar zag het gratis verzenden en dacht waarom niet. Al met al een lekkere emotionele space, best wat visuals en de trip duurde uiteindelijk zo'n 7 uur. Daarna als een roos geslapen en de volgende dag weer gewoon gewerkt. Heeft voor mijn gevoel veel overeenkomsten met de atlantis truffels.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: