opc_loader

Wensenlijst

Gratis verzending in Nederland en België!

> Bekijk al onze magic truffels

Psilocybe Tampanensis Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending

Artikelnr: ART00002

2 stuks voor € 13,46 per stuk. Bespaar 10%
3 stuks voor € 12,71 per stuk. Bespaar 15%
4 of meer voor € 11,96 per stuk. Bespaar 20%

14,95
  • Gratis thuisbezorgd
  • Razendsnelle levering
  • De beste kwaliteit
  • Meestal morgen al in huis!
Zet op wensenlijst
Verzendmethode
DPD Home | Track & Trace:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Staffelprijzen
Tot 2: €14,95
Van 2 tot 3: €13,46
Van 3 tot 4: €12,71
4 en meer: €11,96

Sclerotia Tampanensis - Magic truffles 

Ontdekt in 1977 door Dr. Steven Pollock in Tampa, Florida (VS). Een paar jaar later ontwikkelde mycoloog Paul Stamets een methode om sclerotia te cultiveren, waardoor deze truffels de oorspronkelijke "Philosopher's stones" werden.
Alle soorten psilocybine bevattende truffels en paddenstoelen produceren soortgelijke effecten, afhankelijk van de omgeving en de mensen waarmee je ze neemt, evenals de dosering.

Gebruik magic truffles

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers kunnen ook een hogere dosis uitproberen. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar niet kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de blauwe thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Effecten

De sterkte en de manier van de trip is bij vele verschillend, het is afhankelijk van hoe de persoon zich voelt,ga dus ook zeker niet met een slechte stemming truffels gebruiken. Bijna alle drugs versterken je gevoel.

Psilocybe Tampanensis Magic Truffels - 15 gram
Gratis verzending

(12trip)
Nou degene hieronder me vond ze niet sterk, bij mij het tegenovergestelde 😂 Wist niet waar ik het zoeken moest hoorr.

En SUPER snel thuis heel fijn

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Tampy)
Net niet sterk genoeg. Toch meer nodig dan ik dacht.
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(Heaven)
Heaven is a place on earth begon te spelen precies toen de truffels in kickten, en mijn hemel wat klonk dat allemaal accuraat. Heerlijk spul mensen!!!!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Express)
3.5 ster? Van mij mogen ze ook wel 5 sterren krijgen want had het gevoel dat deze nu veel sterker waren dan de Hollandia?
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Lova)
Mijn favoriete truffels heb nu de mexicana tampanensis en utopia geprobeerd. utopia was een stuk zwaarder maar vond deze net wat lekkerder in mijn hoofd ofzo. gewoon rustig en knalt ook niet super hard, maar wel lekker.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Barry)
Doet wat het moet doen, prima
Beoordeling: [3 van de 5 sterren]

(SneekW)
Jahoor helemaal goed!! en top snel bezorgd in Utrecht
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Qwerty)
Mijn bestelling in een notendop:

- super snel bezorgd
- goedkoper dan elders
- Een lange trip

helemaal goed

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Veejay)
Voelde hierbij een trage opkomst van gevoelens maar uiteindelijk zat hij er heel goed in. De kleuren vlogen door de hele kamer en heb me helemaal rot gelachen met mijn vrienden. Soms het gevoel dat je helemaal in een verhaal wordt gezogen, heel bizar gevoel. En het mooiste van alles is dat je er gewoon 0 kater aan over houdt.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Vanity)
De tampanensis zorgde bij mij voor heel veel kleurveranderingen en vervormingen. Dacht op een gegeven moment dat mijn arm 2 meter lang was. Waar ik altijd na een uur wat begin te merken was dat nu al na een kwartier. Kan met mijn eten te maken hebben gehad maar miss ook met deze variant? I dont know. Ze waren een dag later binnen, maar dat lag volgens mij eerder aan de bezorgdienst en de kerstperiode.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Stephan)
Had geen idee wat ik moes kopen dus ben voor deze gegaan en hij was erg fijn
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Sylvana)
verkeerd product thuis gestuurd gekregen, maar na contact met de klantenservice snel het juiste zakje ontvangen en de eerste mocht ik houden :)
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

(Lily)
De 10e keer dat ik truffels neem en eigenlijk merk ik nooit heeeel veel verschil tussen de verschillende soorten. Had bij deze wel het idee dat ik betere gesprekken kon voeren en minder echt aan het trippen was, dus wat meer bij. Kan ook aan mijn stemming hebben gelegen. VOor mij blijft de hollandia vooralsnog wel de beste tot nu toe.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen: