opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


De verschillende soorten magic truffels

Wil je magic truffels kopen, maar heb je geen idee welke soort het beste bij jouw gewenste trip past? Geen paniek! In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende soorten magic truffels. Want of je nu op zoek bent naar een intense visuele trip, of juist een wat rustigere, intrinsiekere trip, er is altijd een magic truffel die bij je past. Al deze magic truffels bevatten de werkzame stof psilocybine - het stofje dat zorgt voor de psychedelische effecten. Toch rapporteren gebruikers tussen de verschillende soorten truffels onderling aardige verschillen. Hieronder zetten we ze voor je op een rij - gerangschikt van mild tot zeer sterk op een schaal van 1-5.

Wil je al onze magic truffels bekijken? Klik dan hier.

Wil je direct het product bekijken? Klik dan op de afbeelding!

Psilocybe Mexicana - Sterkte: ⭐⭐⭐

Deze sclerotia worden gevormd door de originele heilige paddenstoel uit Oaxaca (Mexico), die in 1958 ontdekt werd door de mycoloog R. Gordon Wasson en bestudeerd door Albert Hofmann. Mexicana magic truffels worden gezien als één van de betere truffels voor beginners. De effecten zijn over het algemeen milder dan andere varianten en dus perfect om jouw truffel-avontuur mee van start te laten gaan.

Psilocybe Pajaritos - Sterkte: ⭐⭐⭐

In tegenstelling tot andere varianten, komen de Pajaritos Magic Truffels niet in de natuur voor. Ze zijn namelijk gekweekt uit de truffels hierboven, de psilocybe Mexicana. Qua effecten is deze soort iets krachtiger dan de Mexicana. Dit komt onder andere door de langere groeiperiode, wat de sterkte verhoogd. De Pajaritos zorgen voor een sterk gevoel van verbintenis met je omgeving én kennen redelijke visuele effecten.

Psilocybe Tampanensis - Sterkte: ⭐⭐⭐⭐

De Tampanensis Magic Truffels zijn zowel geschikt voor beginnende truffel-gebruikers als gevorderde psychonauten. Ze werden ontdekt in 1977 door Dr. Steven Pollock in Tampa, Florida (VS). Een paar jaar later ontwikkelde mycoloog Paul Stamets een methode om sclerotia te cultiveren, waardoor deze truffels de oorspronkelijke "Philosopher's stones" werden. De visuals kunnen bij deze soort redelijk intens zijn.

Psilocybe Atlantis - Sterkte: ⭐⭐⭐⭐

De Atlantis magic truffels zijn misschien wel de populairste soort van Nederland. De reden hiervoor is eenvoudig: ze zijn één van de meest betaalbare soorten, maar scoren wel een goede 4/5 sterren als het aankomt op sterkte. De visuals zullen bij deze soort sterk aanwezig zijn en ook gevoelens van euforie zullen zich voordoen. Een topper als je toe bent aan 'nieuw inzichten'.

Psilocybe Hollandia - Sterkte: ⭐⭐⭐⭐⭐

Ah, de Hollandia! Deze opgekweekte soort is afkomstig uit Nederland en combineert de eigenschappen van enkele van de beste magic truffels. Het is een echte krachtpatser en is een grote favoriet onder toeristen. De effecten zijn intens, sterk en je zult waarschijnlijk het idee hebben dat je als een raket gelanceerd wordt! Gevoelens van euforie, verbondenheid en creativiteit zullen absoluut aanwezig zijn.

Psilocybe Utopia - Sterkte: ⭐⭐⭐⭐⭐

De Utopia Magic Truffels zijn precies hoe ze klinken: Utopisch! Deze bijzondere truffel is één van de sterktste die je zult vinden. Het is een variant van de populaire Atlantis magic truffels, en dankt zijn naam aan de bijzondere hallucinaties die je vaak krijgt van de truffel. Dankzij een goed doordacht kweekprogramma kan deze truffel langer groeien, waardoor hij van betere kwaliteit is. Perfect voor de doorgewinterde truffel-liefhebber!

Psilocybe Double Vision - Sterkte: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Ja, we weten dat we een schaal hadden van 1-5, maar onze Double Vision magic truffels verdienen absoluut 6 sterren! Dit is de krachtigste en meest intense truffel die je kunt kopen. Het combineert namelijk de Hollandia én de Utopia magic truffels, en zitten daarnaast ook nog eens in een extra grote 25 grams verpakking. Deze combi is gemaakt voor de echt magic truffel liefhebber en ze zorgen voor een trip waar je U tegen zegt. Veel visuals, veel emotie, veel verbondenheid en je creativiteit gaat door het dak!