opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN HEEL NEDERLAND

> BEKIJK MAGIC TRUFFELS

 
Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment
 

Magic Truffels kopen in Antwerpen

In Antwerpen magic truffels kopen? Van harte welkom op Magic Truffle Express! Al onze magic truffels worden namelijk flitsend snel - en helemaal gratis - naar Antwerpen verzonden. Dat lees je goed: onze truffels naar Antwerpen verzenden gebeurt helemaal gratis! Voeg daar ook nog eens aan toe dat onze truffels van de beste kwaliteit zijn én meestal al de volgende werkdag al in huis zijn, en je snapt waarom Magic Truffle Express de favoriete magic truffle leverancier van bewoners van Antwerpen is. Wil je ook genieten van een psychedelische trip? Wij helpen je graag! Bekijk hieronder ons grote aanbod magic truffels. We hebben ze in alle soorten, maten en doseringen. Of je nou een ervaren truffel liefhebber bent, of juist voor de eerste keer magic truffels in België neemt: we hebben hoe dan ook een variant die bij je past.

 

Gratis verzending naar Antwerpen

Hierboven kun je zien dat we veel verschillende soorten Magic truffles verkopen in Antwerpen. Geen hoge verzendkosten dus zoals je die elders wel vaak vindt. Of je nu dus Double Vision truffels, Atlantis truffels, Pajaritos truffels of High Hawaiians truffels zoekt: we hebben ze allemaal én bezorgen ze gratis in Antwerpen. Voor al onze magic truffels kun je ook hier klikken. Welke trip je precies zult krijgen van bovenstaande magic truffles, is niet van te voren te zeggen. Een psychedelische trip is afhankelijk van verschillende factoren, zoals set en setting, maar ook de hoeveelheid truffels die je neemt. Hieronder lees je daar meer over.

Gebruik en dosering na bezorging in Antwerpen

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden na aflevering in Antwerpen. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar geen kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Met andere woorden: in Antwerpen Magic Truffels bestellen was nog nooit zo eenvoudig en snel als nu. Afgezien van een snelle (en gratis) bezorging, staat Magic Truffle Express ook nog eens bekend om zijn snelle klantenservice en klantgerichtheid.

Magic Truffels kopen

Wij zijn pas blij als jij de avond van je leven beleeft onder het genot van een portie truffles. Zo simpel is het. Koop dus veilig en snel je magic truffels op Magic Truffle Express en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en we zijn je graag van dienst!