opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment


Magic Truffels Brugge

Wil je magic truffels in Brugge? Dan heten we je van harte welkom op Magic Truffle Express. In onze magic truffels webshop verzenden we deze sclerotia, zoals magic truffels eigenlijk heten, namelijk helemaal gratis naar Brugge. En de bezorging is nog eens razendsnel ook! De meeste verzendingen zijn namelijk de volgende werkdag al in huis. Wil je ook al snel genieten van magic truffels in Brugge, dan helpen we je graag. Bekijk hieronder ons grote aanbod magic truffels die wij (helemaal gratis) verzenden naar Brugge. We weten zeker dat er een magic truffle tussen zit die het beste bij jouw wensen past. Meer lezen over magic truffels? Scroll dan snel verder!

 

Gratis bezorging naar Brugge

Bovenstaande magic truffles worden dus allemaal gratis verzonden naar Brugge. Geen dure verzendkosten dus waar je je zorgen over hoeft te maken. Of je nu dus Double Vision truffels, Atlantis truffels, Pajaritos truffels of High Hawaiians truffels zoekt: we hebben ze allemaal én bezorgen ze gratis in Brugge. Voor al onze magic truffels kun je ook hier klikken. De effecten van magic truffels kunnen per variant en persoon verschillen. Zo zijn er magic truffles die enorm visueel zijn, en zullen andere truffels bijvoorbeeld een wat spiritueler effect op je kunnen hebben. Het is enorm belangrijk goed rekening te houden met de set en setting bij het gebruik van magic truffles in Brugge. Hiermee wordt de mindset en lichamelijke conditie in combinatie met de omgeving bedoeld.

Gebruik en dosering na bezorging in Brugge

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden na aflevering in Brugge. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar geen kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Met andere woorden: in Brugge Magic Truffels bestellen was nog nooit zo eenvoudig en snel als nu. Naast een snelle levering staat Magic Truffle Express bekend om zijn snelle klantenservice en klantgerichtheid.

Magic Truffels kopen

Wij zijn pas blij als jij in Brugge de avond van je leven beleeft onder het genot van een portie truffles. Zo simpel is het. Koop dus veilig en snel je magic truffels op Magic Truffle Express en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en we staan je graag te woord.