opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN HEEL NEDERLAND

> BEKIJK MAGIC TRUFFELS

 
Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment
 

Magic Truffels kopen in Ridderkerk

In Ridderkerk magic truffels kopen? Van harte welkom op Magic Truffle Express! Sclerotia, zoals magic truffels eigenlijk heten, worden via Magic Truffle Express namelijk helemaal gratis verzonden naar Ridderkerk. Middels onze flitsend snelle bezorgdienst zorgen we er daarnaast ook nog eens voor dat de truffels binnen no-time bij jou in huis zijn. Kortom: wil je ook zo snel mogelijk genieten van een psychedelische trip in Ridderkerk? Bekijk dan hieronder snel alle magic truffels die wij naar Ridderkerk verzenden. Je zult zien dat we voor iedereen magic truffles hebben die bij ze past: of je nu een ervaren tripper bent of pas voor de eerste keer magic truffels neemt.

 

Gratis bezorging naar Ridderkerk

Hierboven kun je zien dat we veel verschillende soorten Magic truffles verkopen in Ridderkerk. Geen hoge verzendkosten dus zoals je die elders wel vaak vindt. Het maakt dus niet uit of je nu Double Vision truffels, Hollandia truffels, Mexicana truffels of High Hawaiians truffels zoekt: we hebben ze allemaal én bezorgen ze gratis in België. Voor al onze magic truffels kun je ook hier klikken. De effecten van magic truffels kunnen per variant en persoon verschillen. Zo zijn er magic truffles die enorm visueel zijn, en zullen andere truffels bijvoorbeeld een wat spiritueler effect op je kunnen hebben. Het is enorm belangrijk goed rekening te houden met de set en setting bij het gebruik van magic truffles in Ridderkerk. Hiermee wordt de mindset en lichamelijke conditie in combinatie met de omgeving bedoeld.

Gebruik en dosering na bezorging in Ridderkerk

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden na aflevering in Ridderkerk. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar geen kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Het komt er dus op neer dat je nooit eerder zó snel je Magic Truffels in Ridderkerk had dan via onze truffle shop. Naast een snelle en goedkope bezorging staat Magic Truffle Express bekend om zijn snelle klantenservice en klantgerichtheid.

Magic Truffels kopen

Wij zijn pas blij als jij in Ridderkerk de avond van je leven beleeft onder het genot van een portie truffles. Zo simpel is het. Koop dus veilig en snel je magic truffels op Magic Truffle Express en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en we staan je graag te woord.