opc_loader

Wensenlijst

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN HEEL NEDERLAND

> BEKIJK MAGIC TRUFFELS

 
Daarom Magic Truffle Express
  • Gratis verzending
  • De snelste bezorging van Nederland
  • Uitmuntende klantenservice
  • De hoogste kwaliteit producten
  • Het beste assortiment
 

Magic Truffels kopen in Utrechtse Heuvelrug

In Utrechtse Heuvelrug magic truffels kopen? Van harte welkom op Magic Truffle Express! Sclerotia, zoals magic truffels eigenlijk heten, worden via Magic Truffle Express namelijk helemaal gratis verzonden naar Utrechtse Heuvelrug. Middels onze flitsend snelle bezorgdienst zorgen we er daarnaast ook nog eens voor dat de truffels binnen no-time bij jou in huis zijn. Kortom: wil je ook zo snel mogelijk genieten van een psychedelische trip in Utrechtse Heuvelrug? Bekijk dan hieronder snel alle magic truffels die wij naar Utrechtse Heuvelrug verzenden. Je zult zien dat we voor iedereen magic truffles hebben die bij ze past: of je nu een ervaren tripper bent of pas voor de eerste keer magic truffels neemt.

 

Gratis verzending naar Utrechtse Heuvelrug

Zoals je hierboven al ziet verkopen we hier op Magic Truffle Express ontzettend veel soorten magic truffels in Utrechtse Heuvelrug. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dure verzendkosten, die je elders wel vaak vindt. Het maakt dus niet uit of je nu Double Vision truffels, Hollandia truffels, Pajaritos truffels of High Hawaiians truffels zoekt: we hebben ze allemaal én bezorgen ze gratis in België. Voor al onze magic truffels kun je ook hier klikken. Welke trip je precies zult krijgen van bovenstaande magic truffles, is niet van te voren te zeggen. Een psychedelische trip is afhankelijk van verschillende factoren, zoals set en setting, maar ook de hoeveelheid truffels die je neemt. Hieronder lees je daar meer over.

Gebruik en dosering na bezorging in Utrechtse Heuvelrug

Dit zijn verse truffels die in de koelkast bewaard moeten worden na aflevering in Utrechtse Heuvelrug. Over het algemeen neem je 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip. Gevorderde magic truffel gebruikers ervaren met deze 25 gram Double Vision truffels echter nóg sterkere effecten. Bekijk ook onze magic truffels dosering tips.

Het is mogelijk dat tijdens het verzenden de truffels wat opdrogen. Hierdoor wordt hun gewicht wat lager, maar de kracht van de truffels zal gelijk zijn aan de dosering die op de verpakking vermeld staat.

De meest algemene en efficiënte manier om truffels te gebruiken is ze op te eten, op een lege maag. Er kan ook thee van gezet worden door ze in kleine stukjes te snijden, er heet (maar geen kokend) water overheen te gieten en ze 5 tot 10 minuten te laten trekken. Hierna kan de thee afgegoten worden en het proces herhaald worden door opnieuw heet water over de sclerotia te gieten.

Je leest het dus al: in Utrechtse Heuvelrug Magic Truffels bestellen was nog nooit zo eenvoudig en snel gepiept als nu. Naast een snelle levering staat Magic Truffle Express bekend om zijn snelle klantenservice en klantgerichtheid.

Magic Truffels kopen

Wij zijn pas blij als jij de avond van je leven beleeft onder het genot van een portie truffles. Zo simpel is het. Koop dus veilig en snel je magic truffels op Magic Truffle Express en beleef een avond om nooit meer te vergeten. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en we zijn je graag van dienst!