opc_loader

Wensenlijst

LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dien je 18 jaar of ouder te zijn, ben je dat?
Ja Nee

GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË!

> BEKIJK ALLE TRUFFELS

Dit maakt Magic Truffels zo bijzonder

dit maakt magic truffels bijzonder

Als je hier bent beland op de website van Magic Truffle Express, dan weten we zeker dat jouw interesses helemaal de juiste richting in gaan! Magic truffels zijn namelijk één van de meest bijzondere producten ter wereld. Deze psilocybine bevattende schimmels, ook bekend als sclerotia, hebben namelijk dezelfde chemische samenstelling als psilocybine-paddenstoelen - ook wel paddo’s of magic mushrooms genoemd. Vandaag gaan we je alles vertellen over wat deze magic truffels zo bijzonder maakt, en waarom magic truffels kopen helemaal zo’n slecht idee nog niet is! 

Wat zijn magic truffels?

Magic truffels, ook wel bekend als psilocybine truffels, zijn een klasse van psychoactieve schimmels die de psychedelische moleculen psilocybine en psilocine bevatten. Precies om deze reden zijn deze sclerotia nauw verwant aan psychedelische paddo’s. En hoewel ze allebei tot dezelfde soort psychoactieve schimmels behoren, bevinden magische truffels zich simpelweg in een ander stadium van schimmelontwikkeling dan paddo's. 

Truffels kunnen worden gezien als een soort slapende vorm van een paddenstoel, bekend als sclerotia, die voedselreserves in een verharde massa opslaan totdat de omgeving geschikt is voor de groei van paddenstoelen. Deze verharde, ondergrondse schimmels zijn weliswaar gevormd uit myceliumstrengen, maar zijn nooit volgroeid tot paddenstoel. 

Niet alle truffels zijn psychedelisch

En mocht je denken zelf op zoek te gaan naar wat truffels door de grond onder paddenstoelen om te wieken, dan kom je waarschijnlijk van een koude kermis thuis. Van de honderden soorten schimmels die sclerotia produceren, zijn er uiteindelijk slechts een aantal die psychedelische eigenschappen hebben. De ‘magic’ in magic truffels wordt simpelweg van toepassing zodra er psilocybine en psilocine in de truffels zitten. Deze stofjes zorgen voor hallucinaties, vervorming van tijd en nog veel meer bijzondere effecten. 

Overigens is het óók goed om te weten dat hoewel we deze schimmels truffels noemen, ze dus aardig verschillen van de truffels die je in een restaurant zou bestellen (of die in je truffelmayonaise zit). Zo’n truffel (of tuber) is een zwam die onder de grond, op de wortels van verschillende boomsoorten in (mutualistische) symbiose groeit. De truffel is kostbaar en wordt hoofdzakelijk verwerkt in de hogere gastronomie en wordt beschouwd als een delicatesse.

Maar weer terug naar de écht speciale truffel. De magic truffel. Deze magische truffels zijn er in een aantal verschillende soorten en onderscheiden zich dus van andere truffels door de aanwezigheid van psychoactieve verbindingen. De bekende soorten psychoactieve truffels zijn onder andere Psilocybe tampanensis , Psilocybe mexicana , Psilocybe atlantis en Psilocybe galindoii. In onze webshop vind je niet alleen deze, maar ook andere krachtige varianten! 

De bijzondere krachten van magic truffels

Dan komen we nu aan bij het vraagstuk: wat maakt magic truffels zo bijzonder? Nou, héél wat! Allereerst zorgt de psilocybine in magic truffels ervoor dat je een zeer intense trip kunt beleven. Deze psychedelische reis wordt door veel mensen gezien als een van de meest indrukwekkende ervaringen uit hun leven. Sommige enthousiastelingen melden bijvoorbeeld ook dat het microdoseren van truffels hen heeft geholpen hun spirituele bewustzijn te vergroten en hun zintuigen te versterken. 

Eenmaal ingenomen wordt psilocybine meteen omgezet in psilocine, het gedefosforyleerde derivaat ervan, dat vervolgens werkzaam is op onze zogenaamde 5-HT2A receptoren in de hersenen. De kenmerkende bewustzijnsveranderende effecten van psilocybine houden tussen de 3 en 8 uur aan, hoewel die effecten voor mensen die onder invloed van psilocybine verkeren, veel langer lijken te duren, omdat de drug ook het tijdsbesef kan veranderen. De intensiteit en duur van de effecten van psilocybine bevattende magic truffels zijn zeer uiteenlopend, afhankelijk van soort of variëteit, dosering, individuele instelling en omgevingsfactoren.

De effecten van magic truffels

Bij lage doseringen kunnen hallucinaties optreden, waaronder fellere kleuren en bewegende meetkundige figuren en patronen. Ook met gesloten ogen kunnen hallucinaties optreden, waarbij de betrokkene veelkleurige meetkundige figuren kan zien en een aaneenschakeling van fantastische levendige beelden. Bij hogere doseringen nemen de hallucinaties toe en lijken de ervaringen minder op de buitenwereld en meer naar binnen, of entheogeen, gericht te zijn. Ook kunnen beelden bij hogere doseringen vaker worden verward met de realiteit. 

Een positieve trip na het kopen van magic truffels bezorgt de gebruiker in veel gevallen een bijzonder gevoel van extase, maar ook een gevoel van verbondenheid met anderen, de natuur en het universum. Ook andere gevoelens en emoties kunnen versterkt worden na het gebruik van magic truffels. Ook kunnen sluimerende psychologische zaken kunnen worden losgemaakt. Dit gebeurt vooral door de sterke emotionele factoren van de ervaring en de bijzondere kracht van psilocybine om deze ‘deuren’ te openen. 

Magic truffels kopen?

Ben je benieuwd geraakt en wil je de magie van magic truffels ook ervaren? Zoek dan niet verder! Magic Truffle Express is zonder twijfel de snelste magic truffel leverancier van Nederland. 

Terug

07-05-2023 om 22:37:00 door RB

Lees veel klachten over levering... nog nooit last van gehad! Bestellingen altijd snel in huis, die hele klantenservice komt er niet eens aan te pas. Kwaliteit ook in orde en product is goed lang houdbaar (beter dan andere aanbieders die ik probeerde).

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.